Кредитите ще останат по-скъпи за известно време, за да бъде

...
Кредитите ще останат по-скъпи за известно време, за да бъде
Коментари Харесай

Лагард: Кредитите ще останат по-скъпи за известно време

" Кредитите ще останат по-скъпи за известно време, с цел да бъде овладяна инфлацията ", съобщи през днешния ден президентът на Европейската централна банка (ЕЦБ) Кристин Лагард  Кристин Лагард Кристин Лагард - френски правист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в Съединени американски щати и Франция. От 1981, представена от Блумбърг.

Решенията на ЕЦБ по отношение на лихвената политика ще се основават на убеждението, че лихвените равнища би трябвало да останат на нива, ограничаващи кредитирането, " толкоз дълго, колкото е належащо ". Това съобщи Лагард в тирада пред участниците в конференция във Франкфурт, отдадена на паричната политика на Европейската централна банка.

" Въз основа на сегашния ни разбор, считаме, че главните лихвени проценти на ЕЦБ са достигнали равнища, които в границите на един задоволително дълъг интервал, ще допринесат значително за връщане на инфлацията към нашата средносрочна цел (за инфлационно равнище от 2 на 100 на годишна основа - бел.ред.), съобщи Кристин Лагард  Кристин Лагард Кристин Лагард - френски правист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в Съединени американски щати и Франция. От 1981, чиято тирада е оповестена на уеб страницата на Европейската централна банка, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР