Кредитът на доверие към новото ръководство на Левски се изчерпа

...
Кредитът на доверие към новото ръководство на Левски се изчерпа
Коментари Харесай

Фенове на Левски на бунт срещу ръководството

Кредитът на доверие към новото управление на Левски се изчерпа още преди да е изигран един формален мач от новия сезон. Това най-малко демонстрират реакциите на почитателите, отразени в страницата на Националния клуб на последователите (НКП).
 Шампион с Литекс стана състезателен шеф в Левски
Вчера и през днешния ден страницата е залята с заявления от разнообразни подразделения в страната, в които те показват намерено недоверието си към протичащото се на " Герена ".

Привържениците беснеят от неналичието на селекция, а капката, която очевидно е преляла чашата е последното предопределение по върховете на Левски.

Става въпрос за оповестяването на Ивайло Петков за състезателен шеф на " синия " клуб. Във всички оповестени до този миг реакции се застъпва тезата, че е неприемливо някогашен състезател на Литекс да заема този пост.



" Звучи като анекдот, само че вие го превръщате в действителност. Има ли естествен човек, който да се съмнява къде лежи лоялността на Ивайло Петков? ", пишат от " Синя Враца ".

" Докато се чудим, по какъв начин управлението ще комплектува боеспособен състав за новия сезон, ни изненада новината, че е назначен състезателен шеф, само че не експерт с опит и тактика за бъдещето развиване, който бе издирван толкоз старателно през последните пет месеца, а Ивайло Петков ", допълват от почитател клуб VANDALS PLEVEN.

Декларации пуснаха също и от Варна, Велико Търново, София. Очаква се броят им да пораства.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР