Кредитът на доверие е нещо, което не бива да раздавате

...
Кредитът на доверие е нещо, което не бива да раздавате
Коментари Харесай

Разгневена жена плати 5000 долара бакшиш с кредитната карта на гаджето си

Кредитът на доверие е нещо, което не трябва да раздавате обилно даже на най-близките си. Това е поуката за Майкъл Крейн от Флорида, който се елементарни с 5000 $ от кредитната си карта, с помощта на ядосаната си другарка, написа Marketwatch.

24-годишната Серина Уолф е задържана в курортния комплекс Клиъруотър бийч край Тампа бей, щата Флорида, откакто платила бакшиш в размер на 5000 $ с картата на гаджето си. Сметката в ресторанта е била на стойност 55 $ и 37 цента, или съвсем 100 пъти по-малка от великодушния бонус. Според проверяващите органи двамата са се скарали, до момента в който закусвали в заведението.

Майкъл Крейн твърди, че платил сметката с кредитната си карта, след което приятелката му я употребила още веднъж "за да му го върне или тъй като е била прекомерно пияна ". Той се опитал се свърже с банката, с цел да анулира трансакцията като невалидна, само че към този момент било прекомерно късно. Заведението към този момент било изплатило великодушния бакшиш на сервитьорката. От полицията настояват, че връщането на сумата зависи единствено от положителната воля на чиновниците в сладкарница.

Прочети повече ТУК.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР