Крайнодесни протестиращи се сблъскаха с полицията на няколко митинга, тъй

...
Крайнодесни протестиращи се сблъскаха с полицията на няколко митинга, тъй
Коментари Харесай

Крайнодесни протестиращи се сблъскаха с полицията в градовете на Обединеното кралство, докато безредиците се разпространяват

Крайнодесни протестиращи се сблъскаха с полицията на няколко митинга, защото вълнения, свързани с дезинформация за убийството на три млади девойки при нахлуване с нож, се разпространиха в Съединените щати Кралство.

Размирици, включващи стотици крайнодесни протестиращи против имиграцията, избухнаха в няколко дребни и огромни градове през последните дни, откакто в обществените медии бързо се популяризира погрешна информация, че обвиненият за нападението с нож в понеделник в танцов клас за деца в Саутпорт е мохамеданин преселник.

Полицията сподели, че обвиненият, Аксел Рудакубана, на 17 години, е роден в Кардиф, Уелс, само че митингите на антиимиграционни и антимюсюлмански стачкуващи са траяли, прераствайки в принуждение и вълнения, в това число в североизточния град Съндърланд в петък вечер.

Демонстранти хвърляха столове, факли и тухли по чиновници в северозападния британски град Ливърпул, до момента в който в близкия Манчестър избухнаха сбивания сред полиция и протестиращи. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР