Крайно зловонни се оказаха слуховете, че бившият директор на ОД

...
Крайно зловонни се оказаха слуховете, че бившият директор на ОД
Коментари Харесай

С респект от стената! Единственият! Ексдиректорът на ОД на МВР Г. Кандев се подреди с професионална снимка и генералска униформа, редом до бившите шефове на полицията

Крайно зловонни се оказаха слуховете, че някогашният шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград Георги Кандев доста бързо ще бъде пропуснат. Злобни и погрешни клюки. Невъзможно е да се не помни единственият!

Единственият , чиято фотография на стената с някогашните полицейски шефове е професионална и с генералска униформа. Единственият англоговорящ полицейски началник, с необятен мироглед, правилни другари, хиляди награди, окичени напирончетав кабинета му. Единственият , за чийто професионални висиниоще дълго, дълго ще се приказва.

От портрета на стената, Кандев с генералската си униформа, ще респектира и следи някогашните си подчинени с десетилетия. И ще ги назидава с острия си умен взор и застинала загадъчна усмивка, постоянно, когато се редят на опашка пред кабинета на новия шеф. Другите, управлявали в последните десетилетия, все до един с костюми на фотосите, остават невидими на стената. Кандев гизасенчи!

В. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР