Крайно време е правителството да приеме Концепцията за интеграция на

...
Крайно време е правителството да приеме Концепцията за интеграция на
Коментари Харесай

ВМРО: Цигани сякоха с мачете мъж в Роман - епизод пореден

Крайно време е държавното управление да одобри Концепцията за интеграция на маргинализираните цигански общности.  С такава остра позиция излизат депутатите от след сигнал, подаден до народния представител от Враца Красимир Богданов от съсечения Калин Христов.
Конфликтът поражда на 14.09.2020 година в град Роман. Според описа в следобедните часове мъжът вижда млад ром да се навърта към къщата му. Същият преди няколко месеца влиза в същата къща през нощта за обир. В деня на спречкването Калин го вижда на видеокамерите и излиза да му потърси отговорност. При зародилото спречкване Калин удря няколко шамара на циганина. Той го заплашва, че ще го заколят. Около 19.30 ч. същият ром идва дружно с татко си и дядо си. Калоян излиза да се схванат. Той работи като охранител и е въоръжен с огнестрелно оръжие. Въпреки това не употребява револвера си, знаейки какви последици може да има това за него. За изненада обаче бащата изважда мачете и го удря по главата, след което сече ръцете му и взима револвера. Благодарение на бързата интервенция на съседите на потърпевшия той остава жив.
Калоян е признат в неврохирургията на столична болница с рани по главата, прерязани кръвоносни съдове и сухожилия. След тежката интервенция не е ясно дали ръката му ще може да се възвърне.
Даваме публичност на следващата брутална разпра на маргинални групи с елементарни жители едвам през днешния ден, защото Калин беше изписан през вчерашния ден от болничното заведение. Още по-скандален е фактът, че тази фамилия е известна в района с кражбите, заканите и насилието. Това не е първо нахлуване на „ Лисиците “, както са известни в града. Обществено известни станаха и казусът с различен пребит от тях юноша от град Роман и нападението, още веднъж с мачете, над горски служители на реда до село Струпец.
Излишно е още веднъж да изброяваме дългия лист с убитите, изнасилените, пребитите и ограбените от самозабравили се маргинални човеци. Ами грабежите и противозаконната сеч?
Това към този момент не би трябвало да се търпи! Неслучайно от години настояваме да се разширят рамките на неизбежната защита. Радваме се, че най-малко малката врата за понижаване на присъдата на такива изверги беше затворена предходната година. Но за това трябваше да се борим години наред, до момента в който бъдем чути. Години, в които Вероника, Виктория, Алекс, Кристин и още десетки останали незнайни за обществото, само че трайно запечатани в статистиката почтени жертви бяха лишени по извънредно нечовечен метод от правото си на живот.
Напълно поддържаме и зачестилите акции на прокуратурата против проведени групи и кланове роми, които вилнеят из селата. Но явно е към този момент за всички, че с частични дейности обстановката в страната не може да бъде овладяна.
 Вътрешна македонска революционна организация: Демонстративният отвод от обучение би трябвало да е закононарушение по Наказателен кодекс Вътрешна македонска революционна организация: Демонстративният отвод от обучение би трябвало да е закононарушение по Наказателен кодекс
Демонстративният отвод от обучение би трябвало да е закононарушение по Наказателен кодекс, считат от Вътрешна македонска революционна организация. Според тях, интеграцията на " избрана каста...
Неслучайно приказваме за преустановяване на обществения паразитизъм и действителното консолидиране на маргиналните групи в обществото посредством обучение и труд. Т.нар. интеграционен модел, от който знайни и незнайни НПО-та усвоиха десетки милиони левове, е изцяло провален. Нужна е напълно нова Концепция за справяне с несоциализираните маси, които от дълго време последователно превземат страната ни. При тази демографска рецесия е въпрос на десетилетие българите да станем малцинство в България.
Говорим за тактики, приказваме за просветителни и правосъдни промени. Ако те не бъдат подплатени от действителен проект за прекъсване на пълзящата десоциализация на маргинализираните в страната, всичко това ще си останат единствено едни положителни пожелания.
Уважаеми министри и народни представители, помислете какво се случва в дребните обитаеми места. Помислете по какъв начин живеят естествените хора там. Ако нямате действителна визия, ние ще Ви кажем – в боязън и обезсърчение. Призоваваме Ви – дано в името на хората, в името на Родината ни, да загърбим тясно партийните ползи и да стартираме действителна работа по приемането и използването на направената от заместител министър-председателя по публичен ред и сигурността, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов Концепция за цялостното справяне с несоциализираните (маргинализирани) групи.
Народният представител от Вътрешна македонска революционна организация Красимир Богданов ще внесе и запитване към министъра на вътрешните работи каква е обстановката в страната и какви дейности има намерение да предприеме полицията за отбрана на хората от маргиналните субекти по места.
Защото в случай че през вчерашния ден Калин е извадил „ шанс “ да оцелее, то на следващия ден някой различен млад българин може да го няма и да бъде посечен съдбовно от озверял десоциализиран субект.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР