Крайно време е ПП-ДБ-СС е да разберат, че те спечелиха

...
Крайно време е ПП-ДБ-СС е да разберат, че те спечелиха
Коментари Харесай

Георгиев след днешното заседание на СОС: София се управлява с действителни гласове, а не с недействителни бюлетини

Крайно време е ПП-ДБ-СС е да схванат, че те завоюваха изборите, те желаеха да ръководят, имат най-голямата група, само че по нищо не си проличава да се държат като такава. Това съобщи след днешното съвещанието на Столичния общински съвет Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска от ГЕРБ-СДС. Днес още веднъж не бе определен ръководител на СОС.

" За нас е необяснимо държанието им през днешния ден - първо споделиха, че ще гласоподават по съвест, а след това пуснаха 23 празни бюлетини. София не се ръководи от най-голямата група с недействителни бюлетини, а с действителни гласове. Градът е пленник на политическата договорка, театърът се трансформира във фарс ", сподели още той. 

" Сделката, която е обещана от Васил Терзиев на Борис Бонев, с цел да не се кандидатира той претендент за кмет е или Бонев да бъде определен за ръководител на СОС или никой различен ", добави Георгиев. 

" Кметът да влезе в лидерската си форма и да поеме управлението на този развой. "

" Добре е вътре в групата на ПП-ДБ-СС да се схванат кой ще поеме въпроса с ръководителя на СОС. На този общински съвет му липсва болшинство, а плаващите болшинства няма да свършат работа ", добави Антон Хекимян

" ПП-ДБ-СС да се схванат леви ли са, десни ли са - с Българска социалистическа партия ли са, с 'Възраждане " ли са или желаят да работят с ГЕРБ. Предупредих ви за сглобката, която се готви и за театъра, който се готви, с цел да има оправдание и да изгрее дребната алена звезда на идващото съвещание ", разкри Георгиев.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР