Крайно време е на кметските столове в страната да сядат

...
Крайно време е на кметските столове в страната да сядат
Коментари Харесай

Мая Маноловa: Живко Табаков е добре приет от бизнеса и гражданите, защото е защитавал редица каузи, достоен е за кмет

Крайно време е на кметските столове в страната да сядат хора, които не са партийни послушковци, а такива, които милеят за хората и знаят техните проблеми, сподели водачът на „ Изправи се БГ ”

Лидерът на „ Изправи се БГ ” Мая Манолова поддържа претендента за кмет на Бургас от Местна коалиция „ Левицата ” Живко Табаков. Тя дойде в морския град в края на предизборната акция, с цел да покаже персонално, че е уверена, че в негово лице вижда човек с богат опит, професионална експертиза и визия за Бургас, който хората почитат.

„ Ние считаме, че е извънредно време кметските кресла да се заемат от хора, които не са партийни послушковци, а от такива, които са стояли един до друг с жителите и са подкрепяли с години техните дела. Точно подобен човек е Живко Табаков. Той е най-силният, най-смелия и честен претендент за кмет и тъкмо по тази причина ще стигне до балотаж ”, сподели Мая Манолова.

Тя акцентира, че ръководството на Бургас от тук нататък би трябвало да бъде транспарантно и всеки изхарчен лев да бъде огласяван пред жителите. По думите ѝ би трябвало да бъде комплициран край и на хранилката на безконечните компании, които печелят тук публичните поръчки и които са доближени с управлявалите до момента.

„ Живко Табаков е еднообразно добре признат от бизнеса и жителите, тъй като е защитавал редица дела в тяхна помощ. Затова за Бургас има единствено един честен претендент и това е тъкмо той ”, акцентира Мая Манолова.

Тя прикани хората да гласоподават в неделя, с цел да нямат алтернатива партиите с изразено ядро да консолидират властта си.

Вижте видеото:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР