Крайно време е инвеститорите да променят подхода си към пазара.

...
Крайно време е инвеститорите да променят подхода си към пазара.
Коментари Харесай

В търсене на 20X възвръщаемост притежателите на Aave и Uniswap обмислят инвестиции в Kelexo : Предпродажбата ще се развихри, твърдят анализатори

Крайно време е вложителите да трансформират метода си към пазара. Изглежда, че доста от тях са били пометени по време на върха на бичи серията и в този момент наподобяват забавени.

За да си стъпят на краката, те би трябвало да оценят своите позиции и тактики. Тази публикация подкрепя вложителите в обмислянето на тактиката им за реализиране на добра възвръщаемост. Фокусът е и върху обзор на Kelexo (KLXO) , който разрешава на читателите да схванат и да се усещат удобно на пазара.



Aave (AAVE) се възвръща, но…

Aave (AAVE) е крипто план, който основава несеквестируеми пазари на ликвидност, от които потребителите могат да се възползват. Той е разказан като паричен пазар, основан на Ethereum (ETH), който разрешава достъп до голям брой активи. Aave (AAVE) може и да не е толкоз известен, колкото беше преди, само че усъвършенства цената си.

Aave (AAVE) записва сдържан спад спрямо преди седмица, възлизащ на към 4%. Към момента на писане на публикацията алткойнът се търгува на цена от $121. Това е въпреки всичко с 21% по-добре спрямо предишния месец.

Uniswap (UNI) още веднъж на върха?

Uniswap (UNI) е основан на Ethereum (ETH) криптообмен и мрежа. Тя е петото по величина приложение в мрежата на ETH с необикновен междинен размер на транзакциите. Uniswap (UNI) е по-популярен като продан, само че има доста приложения, в това число при построяването на dApps.

Към момента на писане на публикацията Uniswap (UNI) стартира да се връща нагоре. Сега цената на Uniswap (UNI) е към $11.76 за токен. Тя не се е възстановила изцяло от спада от предходната седмица, защото е с 5% по-ниска спрямо преди 7 дни.

Kelexo (KLXO) пораства по време на предварителните продажби

Aave (AAVE) означи положително възобновяване, само че остава противоречива измежду вложителите. Uniswap (UNI) не е приключила цялостния поврат, само че може да го направи напълно скоро. Дори и с тези положителни вероятности, Kelexo (KLXO) към момента е по-добрият избор.

Kelexo (KLXO) е децентрализиран пазар за ликвидност от вида “peer-to-peer ”. Потребителите могат да внасят пари в Kelexo (KLXO) и да получават закрепен въздържан приход. Те могат също по този начин да заемат средства от Kelexo (KLXO) при доста гъвкави условия. Това е най-прозрачната платформа за разпределяне на заеми на пазара.

Тя се отличава с изцяло децентрализирания си модел, който е един от дребното в промишлеността. Това значи, че притежателите на токени могат да вземат участие в ръководството. Тя има и неповторими функционалности като услугата за замяна на монети на уеб страницата, която разрешава замяна без комисиона.

Транзакциите в платформата също по този начин са бързи. Макар че е в предварителна продажба, тя се повишава бързо. Повече вложители към този момент са закупили токена и наблюдаващите чакат още повече. Монетата е във втория стадий на предварителна си продажба , като се продава за $0.05, тъй че към момента има благоприятни условия за покупка на Kelexo (KLXO).

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уеб страницата тук .


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР