Крайно време е европейските лидери, които гледаха одобрително към Кремъл,

...
Крайно време е европейските лидери, които гледаха одобрително към Кремъл,
Коментари Харесай

Радан Кънев: Крайно време е европейските лидери, които гледаха одобрително към Кремъл, да си отворят очите

Крайно време е европейските водачи, които гледаха одобрително към Кремъл, да си отворят очите. Това заяви евродепутатът Радан Кънев по повод внезапната смърт на Навални. По време на пресконференция за отчитане на мандата си, евродепутатът коментира още ротацията на властта и предстоящите евроизбори. 

Надявам се ротацията на кабинета да се случи и да случи по този начин, както е контрактувана. Това е значим измерител на стабилността в българското ръководство и на българските институции в тази извънредно нестабилна интернационална среда, в която живеем, съобщи Кънев.

Според него е значимо ротацията да се случи, а Мария Габриел да стане през март министър-председател, както и да се форсира и усъвършенства работата на парламентарното болшинство у нас.

С мен е обсъждано присъединяване ми в листата за европейските избори до степен, че аз имам поддръжката на моята партия – „ Демократи за мощна България “, да бъде водещ неин претендент в границите на листата, уточни още Радан Кънев.

Привърженик съм на обща листа във формат „ Продължаваме Промяната - Демократична България “. Подреждането на тази листа е напълно отговорност, задача и пълномощие на водачите на обединението, сподели още той.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР