Крайно време е да започнем да говорим по темите, които

...
Крайно време е да започнем да говорим по темите, които
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Трябва да се спрат концесиите в София и да се върнат в обществени ръце

" Крайно време е да стартираме да приказваме по тематиките, които вълнуват софиянци, с цел да може те да схванат кой какви позиции отстоява. Един синдикален водач може да е добър кмет, тъй като познава проблемите на всички хора. Първото, с което ще се заема, са договорите за приватизации и концесии. Оттам изтичат средствата на софиянци. Където може, би трябвало да се махнат медиаторите, тъй като се източват средства. Трябва да спрат концесиите и да се върнат в публични ръце, където това е допустимо. " Това съобщи кандитатът за кмет на София от Българска социалистическа партия Ваня Григорова в предаването " На фокус " по Нова телевизия.
По думите ѝ жителите са ударени по доста способи и доста пъти.  " Ще продължава ли политиката на концесии и презастрояването? Уплътняването не е нищо друго с изключение на евфемизъм за презастрояване. Да спрем функциониращите контракти, когато концесионерът не извършва отговорностите си ", съобщи Григорова.
Според нея Хекимян и Терзиев съставляват един и същи модел. " Има блян да се подмени личността, която ще показва същия модел като досегашния. Богатите си купуват закони и снизхождение, а бедният човек никой не го чува. Грях е когато благосъстоянието влезе в колаборация с властта, това е корупция. Питам кое е нещото, което му липсва на Васил Терзиев и по какъв начин ще се бори за София ", Григорова. И посочи, че жителите се нуждаят от гаранции за приходите си и работните места.
" Подкрепям блокадата на миньорите. Опитахме всевъзможен метод на разговор, постоянно ни се споделя, че ще има преквалификация. Нужно ли е Старозагорско да се трансформира във Видинско? Хората имат право на гаранции. Не бива да се отхвърляме от енергийния си суверенитет ", разяснява Григорова. И попита за какво експулсираните за съветски шпионаж не са били съдени тук.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР