Крайно време е да започнем да говорим по темите, които

...
Крайно време е да започнем да говорим по темите, които
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Обръщам се към ощетените от модела Софиянски, прелял в модела ГЕРБ

Крайно време е да стартираме да приказваме по тематиките, които вълнуват софиянци, с цел да може те да схванат кой какви позиции отстоява. Един синдикален водач може да е добър кмет, тъй като познава проблемите на всички хора. Първото, с което ще се заема, са договорите за приватизации и концесии. Оттам изтичат средствата на софиянци. Където може, би трябвало да се махнат медиаторите, тъй като се източват средства. Трябва да спрат концесиите и да се върнат в публични ръце, където това е допустимо. Това съобщи кандитатът за кмет на София от Българска социалистическа партия Ваня Григорова за " На фокус ".

По думите ѝ жителите са ударени по доста способи и доста пъти. " Обръщам се към ощетените от модела " Софиянски ", препълнен в модела " ГЕРБ ". Ще продължава ли политиката на концесии и презастрояването? Уплътняването не е нищо друго с изключение на евфемизъм за презастрояване. Да спрем функциониращите контракти, когато концесионерът не извършва отговорностите си ", съобщи Григорова. И добави, че повече от 8 години е била дясната ръка на Димитър Манолов в КТ " Подкрепа ", само че той е решил да приключи трудовия ѝ контракт, когато се е присъединила в кметската конкуренция, тъй като е изгубил скъп кадър. 

Според нея Хекимян и Терзиев съставляват един и същи модел. " Има блян да се подмени личността, която ще показва същия модел като досегашния. В дясното пространство ПП–ДБ са естествените продължители на модела " Софиянски ". Хекимян е аватар на модела " ГЕРБ " и тяхната философия на ръководство. Богатите си купуват закони и снизхождение, а бедният човек никой не го чува. Грях е когато благосъстоянието влезе в колаборация с властта, това е корупция. Питам кое е нещото, което му липсва на Васил Терзиев и по какъв начин ще се бори за София ", акцентира тя. И посочи, че жителите се нуждаят от гаранции за приходите си и работните места.

" Подкрепям блокадата на миньорите. Опитахме всевъзможен метод на разговор, постоянно ни се споделя, че ще има преквалификация. Нужно ли е Старозагорско да се трансформира във Видинско? Хората имат право на гаранции. Не бива да се отхвърляме от енергийния си суверенитет ", разяснява Григорова. И попита за какво експулсираните за съветски шпионаж не са били съдени тук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР