Крайно време е да възстановим по един или друг начин

...
Крайно време е да възстановим по един или друг начин
Коментари Харесай

Даниел Митов: Защо Кирил Петков и Нинова лъгаха, че нито един куршум не е отишъл в Украйна?

„ Крайно време е да възстановим по един или различен метод разваленият от две години насам ред в българската парламентарна народна власт. Нормално е де се търсят точки на доближаване, с цел да се откри има ли късмет за болшинство в границите на този парламент или няма ". Това съобщи Даниел Митов пред публицисти в Народното събрание.

Той разяснява, че има решение на конгреса на ГЕРБ, в което се показва, че няма по какъв начин партията да има съдружни връзки с Българска социалистическа партия. Той разяснява, че чака лидерска среща на която да участват и Христо Иванов и Корнелия Нинова, които до неотдавна са били съдружни сътрудници. Митов изрази мнение, че ще е доста мъчно съставянето на държавно управление с третия мандат.

„ Още по време на ръководството на кабинета „ Петков ” ние призовавахме да си кажат, че изпращат оръжие за Украйна и още в границите на предишния парламент да вземем решение това да стане публично. Проблемът тук е за какво лъгаха? Защо Кирил Петков и Корнелия Нинова лъгаха, че нито един патрон не е отишъл в Украйна? ”, запита той.  Даниел Митов заключи, че Корнелия Нинова продължава да твърди тази неистина, а пък Кирил Петков тръгнал да се хвали.

Даниел Митов разяснява и тематиката със скандалната компания Nexo:

„ Скандалът с Nexo зададе  големите въпроси: по какъв начин се финансират партиите и вторият е какво е желал да прави Асен Василев като министър на финансите със системата за разплащания ”. Той напомни, че в няколко свои изявленията Василев е прокраднал желанията си за това дали българската финансова система за електронни разплащания може да бъде прикачена към сходни небанкови  оператори. Митов изрично съобщи, че това по себе си е безконтролно, тъй като по този метод  се заобикалят всички допустимо интернационалните наказания.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР