Крайно време е да се намери начин тези абсурдни мерки

...
Крайно време е да се намери начин тези абсурдни мерки
Коментари Харесай

Доц. Атанас Мангъров във Варна: Крайно време е да се намери начин тези абсурдни мерки да бъдат спрени

Крайно време е да се откри метод тези неуместни ограничения да бъдат спрени. Това съобщи на конференция във Варна доцент . Днес доцент Мангъров бе показан като лидер на листата на Политическа партия АБВ във Варна и благодари за гласуването му доверие.
„ Считам, че в този момент е моментът, в който всички хора, които не са съгласни с ограниченията и икономическата съсипия, до която се стигна, да излязат и да дадат своя глас за връщането към нормалността “, съобщи доцент Мангъров. Той акцентира, че Варна е измежду най-силно наранени райони от актуалната обстановка в туристическия бранш.
 Румен Петков: Нашата упоритост е да върнем нормалността Румен Петков: Нашата упоритост е да върнем нормалността
С упоритостта да върнат нормалността, АБВ се записаха за идните парламентарни избори. Документите и над 3000 подписа внесоха в...
„ Известно е, че за предходната година спадът в бранш „ Туризъм “ е към 70%. Именно по тази причина е толкоз значимо хората да излязат и да гласоподават рационално, с цел да могат нещата да се върнат в естественото си положение “, уточни доцент Атанас Мангъров. Според него един не дотолкоз тежък медицински проблем се употребява по изключително жесток метод за налагане на нелепи ограничения.
„ Виждаме, че в магазини и рейсове хората са един до различен, а в същото време други обекти, като да вземем за пример заведения за хранене и фитнеси хората са изолирани. Затова считам, че всичко това би трябвало да престане, а това ще се случи когато хората излязат да гласоподават за връщане на естествения метод на живот “, добави доцент Атанас Мангъров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР