Крайно време е да осъзнаем, че България се нуждае от

...
Крайно време е да осъзнаем, че България се нуждае от
Коментари Харесай

Симеон Славчев, ПП МИР: Време е за рестарт на политическата система в България

Крайно време е да осъзнаем, че България се нуждае от рестарт на политическата система и изборите това лято са началото на този развой. Това съобщи ръководителят на Политическа партия МИР в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.
" Трябва да разберем, че е нужна смяна. Крайно време е да осъзнаем, че България се нуждае от рестарт на политическата система. Началото на този развой е обвързвано с провеждането на почтени и транспарантни избори и напълно машинно гласоподаване ", съобщи ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
Той добави, че до момента изборите не са се провеждали изцяло транспарантно и вотът на жителите постоянно е бил подменян в полза на огромните партии. Лидерът на партията изрази мнение, че с цялостното въвеждане на машинното гласоподаване човешката интервенция при броенето на гласовете е минимална, а опциите за операция са оскъдни.
 Политическа партия МИР се записва за присъединяване парламентарните избори Политическа партия МИР се записва за присъединяване парламентарните избори
Политическа партия МИР записва листите с претендентите си за народни представители за парламентарните избори. Водач на листите в 23-ти многомандатен и...
Председателят на Политическа партия МИР заяви, че още на 01.02.2020 година от партията са провели митинг с палатков лагер пред Министерският съвет, а на 14-ят ден от провеждането му тогавашното държавно управление на Бойко Борисов взе решение за въвеждането на машинното гласоподаване. Симеон Славчев посочи, че операцията на последните избори се състои в решението на държавното управление да направи хибридна система от хартиена бюлетина и машинно гласоподаване в изборните секции, което докара до безпорядък в изборния развой и замяна на вота на българските жители.
" Препоръчвам на служебния министър-председател да ревизира дали проф. Михаил Константинов от Съвета на шефовете на " Информационно обслужване " не е в пенсионна възраст. Той се опита да саботира машинното гласоподаване ", съобщи Симеон Славчев.
Той разяснява, че машинното гласоподаване става бързо и елементарно и лишава не повече от 40 секунди. Това са резултатите от извършените опити от специалисти на Политическа партия МИР и прикани жителите да не се поддават на операции, че гласуването лишава дълго време.
" Партиите на митинга в действителност са партиите на подмяната. Те всички са били част от ръководството на Бойко Борисов или са негови помощници, като да вземем за пример Христо Иванов. Мая Манолова беше острието на държавното управление на Орешарски, против което стачкуваха българските жители. Тя предложи и гласоподава Делян Пеевски за началник на ДАНС, а в този момент се декларира за ново и чисто лице. Политическа партия МИР е нова групировка, на две години. Ние поддържаме митингите на българските жители, само че не се опитваме да се възползваме от това. Ние залагаме на експертността в нашите листи и заради тази причина зад стои експертният капацитет на българската нация ", съобщи още Симеон Славчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР