Крайно време е българите да спрем да настъпване една и

...
Крайно време е българите да спрем да настъпване една и
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Време е да изгоним търговците от храма

Крайно време е българите да спрем да настъпване една и съща мотика. Време е да изгоним търговците от храма. Продължаваме промяната е пасмина от измамници, жадни за власт, пари и удоволствия. Това те го потвърдиха със своите дейности и бездействия и метод на мислене, освен когато управляваха, само че и в този момент, когато са подготвени да сключат договорка с мафията, с цел да са във властта и то непременно. Това сподели ръководителят на партия МИР Симеон Славчев във връзка скандалните записи на Продължаваме промяната и всичко протичащо се през последните дни в обществено-политическия живот на България.


„ За страдание няма и не е останал нито грам морал и нравственос в по този начин наречената политическа класа и има цялостен разпад на държавността. Народните избраници вместо да вземат решение проблемите на българите и страната, за което в действителност са определени, те тичат в непознатите посолства, с цел да договарят шефовете на службите, личното си оцеляване и какво ли още не. Нещо повече – цинично е нарушителите на Конституцията на България да желаят да я трансформират. Нагло и надменно е да искаш да сключиш договорка с дявола и да обсъждаш по какъв начин да опаковаш маркетингово това и по какъв начин да го продадеш и пробуташ на обществото, единствено и единствено с цел да го излъжеш за следващ път “, това съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.


Той е безапелационен, че единственият излаз от създалата се безумна обстановка е българският народ да въстане, а здравите и моралните сили в българското общество да се обединят, за може да страната един път вечно да се отърве от мутрите, мафията и шарлатаните, които съгласно Славчев са завладяли страната.


„ Случващото се в България през последните 33 години потвърди, че по този начин нареченият политически хайлайф няма качества, морал, чест, обикновено възприятие за правдивост, предпочитание и политическа воля да се вземат решение проблемите на българските жители и България да бъде естествена европейска и разрастваща се страна. През тези 33 години очакванията на българските жители останаха излъгани и всички си задаваме въпроса – а в този момент накъде? Според нас от партия МИР най-важното нещо в този момент е българските жители да бъдем единни и всички дружно да се противопоставим на олигархията, мафията и шарлатаните в лицето на цялата по този начин наречена политическа класа, която 33 години унищожава и ограбва нашето бъдеще и бъдещето на децата ни. Дошло е време разделно и всеки един от българин би трябвало самичък да реши на коя страна да застане - на страната на положителното и справедливостта или на страната на мутрите, мафията и шарлатаните “, сподели още Симеон Славчев.


Той акцентира, че е избрал страната на положителното и справедливостта, както и страната на България и българския народ и ще се бори до край и с всички законови средства за връщането на нормалността и държавността в България.


„ За нас от партия МИР единството на нацията е изискването, без което няма по какъв начин да спрем деградацията и да тръгнем да се развиваме. Това изискване е изпълнимо единствено тогава, когато всички ние като общество, възприемем единни етични правила в общуването между тях и пожелаваме от страната да съблюдава тези правила в връзките с всички жители. Именно за това партия МИР предлага да се изготвят и да се одобряват единни публични етични правила. Етиката е тази, която контролира публичните и междуличностни връзки и е тази, която дефинира морала на обособения жител да стане общовалиден и да се базира на обичайните ни български полезности. Тези общоприети етични правила би трябвало да са в основата на правната система на страната и да са наложителни за осъществяване от политическата класа “, сподели още водачът на партия МИР Симеон Славчев. Той сподели, че в създалата се в обстановка вижда и добра вест и тя е, че Политическа партия закономерно и изцяло заслужено и справедливо ще отиват в историята, а българската политика ще се пречисти морално.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР