Крайно учуден съм от поведението на БСП. Кирил Ананиев предложи

...
Крайно учуден съм от поведението на БСП. Кирил Ананиев предложи
Коментари Харесай

Тома Биков: Корнелия Нинова има погрешна представа за политическия анализ

Крайно изумен съм от държанието на Българска социалистическа партия. Кирил Ананиев предложи няколко разновидността за промяна и отвори спор какъв брой и по какъв начин да бъде променян закона. Това беше един диалог, който трябваше да бъде извършен от доста време насам. В подобен миг, опозицията желае избор на съмнение. Аз не слушам и от „ Визия за България” какъв е този модел, който желаят. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов”.

"Кирил Ананиев предлага модел, който би трябвало да се одобри, да действа известно време и по-късно Българска социалистическа партия да каже, че тази промяна не работи. За първия избор 2 месеца писаха претекстове, вкараха го и се изпокараха с Движение за права и свободи. При втория нямаше спор, а в този момент при този е поради разискване. Те освен не са опция, а и несъответстваща съпротива ", сподели той.

"Този, който кара влака е този, който носи отговорност. Корнелия Нинова или има неправилна визия за политическия разбор, или непрекъснато приема мечтаното за допустимо. Пример е и обстановката с кворума. Наши сътрудници бяха в чужбина за един единствен ден на идващия кворум имаше. Не виждам огромния проблем ", разяснява депутатът от ГЕРБ. "Не съм склонен с думите на господин Карадъйъ, че обстановката е безнадеждна. Такава обстановка значи да има нещо непоправимо, а в тази ситуация има проблеми и даже самите ние не сме удовлетворени от себе си. В Движение за права и свободи имат нюх към идеологията и техният почетен ръководител имаше тирада, в която проучва и интернационалната обстановка. Преди 1 година те говореха, че би трябвало да има държавно управление на малцинството на ГЕРБ, а те ще го поддържат. Не мисля, че това е по-стабилна обстановка от това, че съдружният ни сътрудник има министри и взима решения дружно с нас. Ние не сме отказали разискване с нито една политическа мощ ", акцентира Тома Биков.

„ Ние сме наясно, че с пенсиите има проблем и се опитваме да съвместим мечтаното в вероятното, тъй като в случай че се разминат ще стане неприятно за всички. Тепърва стартират диалози за бюджета като цяло, освен на пенсиите, само че те ще се водят в идващите 2 месеца и всички ще могат да изкажат мнението си. Решението обаче ще остане за нас, тъй като ще би трябвало да споделяме от къде ги взимаме тези пари”, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР