Крайно любопитни подробности за 44-годишния бизнесмен Симо Касабов, който преби

...
Крайно любопитни подробности за 44-годишния бизнесмен Симо Касабов, който преби
Коментари Харесай

Извергът, пребил жена си с ракета в Пловдив, е учредител на партията на Цветан Цветанов /снимки/

Крайно любопитни детайлности за 44-годишния предприемач Симо Касабов, който преби с тенис ракета жена си и я прати да бере душа в пловдивската УМБАЛ " Св. Георги ", оповестяват източници от града " Под тепетата ".



Баровецът е родом от родопското помашко село Змеица и е първи братовчед на Павел и Румен Вълневи, които бяха притежатели на българо-американската телевизия BIТ.
Касабов е измежду учредителите на партията на Цветан Цветанов " Републиканци за България ", обилно спонсорирана от Вълневи. На фотографията, запечатала основаването на Цветановата партия, се вижда Лилко Касабов – бащата на Симо, таман зад Цветанов на втория ред.
44-годишният мъж минава за извънредно доближен до кмета на Пловдив Здравко Димитров - Зико, посочен за поста персонално от Бойко Борисов, написа lupa.bg. Гигантът с бялата грива обаче загуби доверието на ГЕРБ и водачът разгласи, че за идващите избори няма да му гласоподава повече доверие. Здравко Димитров и Симо Касабов се водят в района за " топлата връзка " сред ГЕРБ и „ Републиканци за България “, или по-скоро медиатори на общи изгоди.
Симо Касабов е задържан и следва мярката му да бъде удължена на 72 часа с разпореждане на прокуратурата. Той има 6 компании, които се занимават с консултантска активност, импорт и експорт, произвеждане, преправка и комерсиално посланичество и ходатайство, произвеждане на електрическа сила, течни, твърди и газообразни горива, а също по този начин и с покупка, градеж или обзавеждане на недвижими парцели за продажба, импорт и търговия с козметични артикули.Разследващи потвърдиха, че точно той е нанесъл зверския побой, откакто заварил половинката си Димитрия да приказва по телефон, в който няма инсталирано устройство за следене и подслушване. Разярен, сграбчил тенис ракета и я смазал от пердах. Те постъпила в болничното заведение с голям брой хематоми, счупени ребра, раздран далак и спукано тъпанче, огласи зам.-районният прокурор Атанас Илиев.
" На пръв взор обикновено семейство, само че брачната половинка е била подложена редовно на домашно принуждение ", разяснява Илиев.
Състоянието на дамата е тежко, направена ѝ е интервенция за унищожаване на далака, заяви прокурор Илиев. Оказва се, че докторът, който прегледал потърпевшата в болничното заведение, я познава. През 2018 година тя още веднъж е призната с контузии от същия лекар и тогава му споделила, че е паднала по стълбите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР