Крайно критичен анализ на Николай Марков за Движението за права

...
Коментари Харесай

Николай Марков: Няма как Ахмед Доган да произведе нещо повече от зло!

Крайно сериозен разбор на Николай Марков за Движението за права и свободи /ДПС/ и протичащото се в тази партия. За него се настояват небивалици , а като цяло няма никакво значение по какъв начин се развиват събитията в самата политическа мощ. Николай Марков назовава Движение за права и свободи клиентелисти и раково образувание , което е впито в тялото на българската държавност. Публикуваме коментара на Николай Марков без редакторска интервенция:

„ Няма значение какво се случва в Движение за права и свободи! Тия са за доживотни присъди.

Честно казано не разбирам апологетите на Движение за права и свободи, които настояват небивалици и сътворяват цялостни измислици. После ги приказват в медиите. Не ги разбирам не като клиентелисти на това раково образувание впито в тялото на българската държавност, а като хора. Или някакви полухора, не знам. Но дано усещанията ми за положително и зло да останат мой проблем, тъй като аз самичък би трябвало да се оправям с тях. Никой не може да ми помогне в тази вътрешна моя битка.

Ахмед Доган постоянно е бил подвластен и болен първо от суетност, а след това и от доста други заболявания човек. И няма по какъв начин подобен субект да създаде освен това от зло – като стартираме от обръчите от незаконни компании и свършим с тотална злополука на българската държавност. Всичко това е Ахмед!

Дори самият феномен Борисов е негова функционалност. Спомнете си по какъв начин от трибуната на Народното събрание в качеството си на министър председател ББ твърдеше, че точно Ахмед Доган му е направил „ мокра поръчка “, а знакови гласове от Движение за права и свободи дадоха отговор повърхностно и сбито: Защо да го вършим, като ние сме те основали! А дали създателя не е оня, които има право да убие творението си? Помислете. Станахме очевидци и на друга театрална режисура от вида ситком: „ Публичен разстрел на Доган “. Какво се случи по-късно? Докъде стигна следствието? Не знаете, нали? Няма и да разберете, тъй като всичко е спектакъл. Етнически спектакъл с тежки национални последици.

Нека си напомним също по какъв начин упрекнати в заграбване на стотици милиони евро шефове на лечебни заведения ставаха за часове членове на Движение за права и свободи, а по-късно биваха изпирани през правосъдната система. Как ставаше това? Доган не знаеше ли, че незаконната му партийна органицация се занимава и с подобен „ бизнес “? Само по тази скица се трупаха милиарди в касичката му, която се намира на няколко места у нас и по света. И по какъв начин стана по този начин, че Ахмед разбра едвам през вчерашния ден, че имало заплаха партията му да стане корпорация, като тя от 15-20 години е такава бандитска организация. Дори още по-голяма от това!!!

Да си го кажем почтено.

Другарят Тодор Живков, като държавен и партиен началник беше въдворил Ахмед Доган в пандиза, където май му е тъкмо мястото. Както на доста други такива с сходно мислене. И не, не е казусът, че лицата са с турско съзнание, а че са с незаконно мислене и държание. Толкова незаконно, че в случай че излязат от пандиза, стават рискови за националната и интернационална сигурност. Трябва да сте уверени, че Движение за права и свободи е израстък, които е метастазирал в цялата ни страна и социум. Корупцията е тяхната привилегия, а убийствата – прийом.

И до момента в който Ахмед Доган не бъде върнат в пандиза, няма да се оправим! Там му е мястото. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР