Крайно е време е да започнем да мислим обективно и

...
Крайно е време е да започнем да мислим обективно и
Коментари Харесай

Радев критикува управляващите заради липса на собствено мнение и позиции за войната в Украйна

Крайно е време е да стартираме да мислим обективно и трезво за войната в Украйна. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти на Рожен, където не престават тържествата след издигането на 111-метровия стълб през вчерашния ден.

" За страдание българските ръководещи нямат лично мислене, лично мнение и позиции. Трябваше ли огромните страни членки във Вилнюс ускореното приемане на Украйна в НАТО сега е безусловно недопустимо, с цел да може и нашите ръководещи да стартират да сменят позициите си? Трябва ли да чакаме министъра на защитата на Англия, който да каже, че не може да чака Англия да е склад за въоръжените сили на Украйна, с цел да спрат нашите ръководещи да гледат на нашите въоръжени сили като склад на непозната войска ", попита реторично президентът.

" Нашите ръководещи се пробват неистово да ни убедят, че изпращайки военна помощ, те покачват нашата сигурност. Напротив - всички виждаме, че този спор се задълбочава, изрично, жертвите стават от ден на ден. Колкото повече оръжия този спор повече гълтам, толкоз повече жертви, толкоз по-дълго ще се точи тази война ", разяснява Радев.

" Украйна упорства да води тази война. Също по този начин би трябвало да стане ясно, че сметката се заплаща от цяла Европа. Тази война се води на доста измерения ", съобщи Радев.

Той се разгласи срещу изпращането на БТР-и от хранилища на жандармерията, откакто във военно състояние и Министерство на вътрешните работи, и войска става едно в името на националната сигурност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР