Крайният защитник на Манчестър Сити Данило прие тежко загубата на

...
Крайният защитник на Манчестър Сити Данило прие тежко загубата на
Коментари Харесай

Играч на Сити се възмути от дългите топки на Юнайтед

Крайният бранител на Манчестър Сити Данило одобри тежко загубата на своя отбор в градското дерби против Юнайтед (2:3) и се възмути намерено от тактиката на противника, която съгласно него се е основавала на „ дълги топки”.

В конфликта на „ Етихад”, който можеше да направи „ гражданите” най-ранния първенец във Висшата лига за всички времена, домакините позволиха поврат от 2:0 до 2:3 след безответни попадения на „ алените дяволи” след паузата. Това беше първата домакинска загуба през сезона в Премиършип за „ небесно сините” на Пеп Гуардиола.

Въпреки успеха, Моу поздрави Сити за идната купа

„ Има възприятие на горест и отчаяние, тъй като ние играхме в действителност добре”, разяснява Данило пред формалния клубен уебсайт след мача. „ Трябва да отгърнем страницата колкото се може по-скоро, тъй като във вторник ни следва различен огромен тест (четвъртфиналният реванш от Шампионската лига против Ливърпул – б.р.).”

„ Мога да изброя доста аргументи, заради които не спечелихме. В последна сметка те означиха три гола, а ние – два, нищо друго няма значение. Печелим дружно и губим дружно като тим.”

Героят Погба: Нямаше по какъв начин да позволим на Сити да чества

„ Ако би трябвало да се проучва мачът, ние владеехме топката, имахме контрола, а те просто използваха дълги топки и ни вкараха три пъти. Играхме по метода, по който го вършим към този момент цялостен сезон, би трябвало да задържим равнището си, само че в този съответен случай просто не ни се получи. Трябва да се фокусираме върху моментите, които се развиха зле, и да се подобрим, само че не трябва да забравяме какво постигнахме в течение на цялата кампания”, добави Данило.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР