Крайният защитник на Лестър Сити Кристиан Фукс ще трябва да

...
Крайният защитник на Лестър Сити Кристиан Фукс ще трябва да
Коментари Харесай

Играч на Лестър си набучи окото на тренировъчен конус - Футбол свят - Англия



Крайният бранител на Лестър Сити Кристиан Фукс ще би трябвало да посети очен доктор откакто пострада при странни условия на тренировката преди турнирния мач против Хъдърсфийлд.

Днес играчите на Крейг Шекспир организираха последно занятие преди утрешното посещение от 5-ия кръг на Висшата лига. Опитният австриец обаче може и да пропусне дуела поради случката, която в първия миг изправила на нокти всички в щаба на „ лисиците”.

„ Дали съботния мач е прекомерно надалеч за него? Ще забележим. Кристиан за жалост получи травма в региона на окото. Това беше откачен случай по време на тренировката. Един от конусите отскочи и го уцели право в окото”, описа наставникът на Лестър.

„ Това беше в действителност откачено. Той ще посети експерт и ще изчакаме, с цел да забележим какъв ще е отчетът на лекаря. В оня миг нещата изглеждаха неприятни, в този момент играчът е по-добре. Докато не научим диагнозата, избирам да го държим настрана”, добави Шекспир.

31-годишният Фукс мина от Шалке 04 в Лестър Сити през 2015 година и съвсем незабавно се трансформира в закрепостен титуляр. За времето си до момента той е записал 87 мача за тима във всички шампионати, като има 2 гола и 10 асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР