Крайният защитник на е избран за Спортист на Община Разград

...
Крайният защитник на е избран за Спортист на Община Разград
Коментари Харесай

Недялков взе наградата Спортист на Разград, Лудогорец е най-добър сред отборите

Крайният бранител на е определен за " Спортист на Община Разград " за 2020 г-а, оповестиха от общинската администрация. 27-годишният национал е първенец на България за сезон 2019/2020 и игра 1/32-финал на шампионата Лига Европа с " орлите ".

За негови подгласници са избрани 31-годишният играч и треньор в Спортния клуб по колоездене " Спринт " Мирослав Минчев и състезателят от Шахматния клуб " Абритус " Ивайло Енчев. Минчев е победител в две дисциплини от шампионата по колоездене на писта - експедитивност и 1000 метра, като на 1000 метра има и усъвършенствани национални върхове. Участва и в Европейско състезание, на което се класира на 11-то място на 1000 метра и 6-то екипен спринт. В самостоятелната дисциплинираност направи и следващото усъвършенстване на националния връх.

31-годишният Ивайло Енчев през актуалната година е класиран преди всичко на Националната купа " Абритус ", а на Европейската купа в Нойшел, Франция остана на четвърто място.

В десетката на общинската ранглиста попадат още боксьорката Пламена Иванова, лекоатлетът Владислав Димитров, състезателката по битка Фатме Шабан, културистът Радослав Тодоров. На осма позиция е шахматистът Момчил Николов. След него се подреждат Боян Бонев от Спортния клуб по пукотевица с лък " Антибиотик " и лекоатлетката Димана Захариева.

За тим на годината е избран единомислещо мъжкият тим на Лудогорец. Най-перспективен млад играч е Хамди Басри от Спортния клуб по битка " Лютфи Ахмедов ".

За най-хубав треньор в самостоятелните спортове е определен наставникът на лекоатлетите от Спортния клуб по лека атлетика " Лудогорец " Красен Цонев, а в груповите спортове - Тодор Живондов, треньор на.

Класирането на десетте най-хубави спортисти на община Разград е направено през днешния ден на съвещание на назначената със заповед на кмета седемчленна комисия, формирана от публицисти, спортни деятели и представители на общинската администрация.

Официалната гала по връчването на купите и паричните награди ще се организира на 11 декември във фоайето на Общинския културен център в Разград. efbet Лига 15 кръг, неделя 6 декември  Славия 16:45предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР