Крайният защитник на Арсенал - Киърън Тиърни, продължава да бъде

...
Крайният защитник на Арсенал - Киърън Тиърни, продължава да бъде
Коментари Харесай

Нюкасъл ще натиска за бранител на Арсенал през лятото

Крайният бранител на Арсенал - Киърън Тиърни, продължава да бъде свързван с Нюкасъл, а The Telegraph твърди, че шотландецът ще премине при „ свраките “ през лятото. Пристигането на Олександър Зинченко от Манчестър Сити остави Тиърни като втори избор за мениджъра Микел Артета на позицията ляв защитник, до момента в който в Нюкасъл им липсва състезател на този пост.

Дан Бърн, който нормално е централен бранител, игра като ляв защитник през по-голямата част от сезона до тук. Смята се, че мениджърът Еди Хау харесва качествата на Тиърни, който се причисли към Арсенал от Селтик през лятото на 2019-а година.

Шотландецът подписа нов дълготраен контракт с клуба от северен Лондон през 2021-а година и ще има оставащи още три от него след края на акцията. Ако Арсенал реши да продаде крайния защитник, „ артилеристите “ чакат да получат сериозна сума за 25-годишния футболист. Порталът Transfermark.com прави оценка левия бек на 30 милиона евро.

Тирни беше един от най-важните играчи в ранната част от революцията на Артета на „ Емиратс “, само че той изпадна в недружелюбност този сезон след идването на Зинченко.

Newcastle target Arsenal defender Kieran Tierney in £30m-plus move. |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР