Крайният срок за подаване на документи е 8 февруари 2024

...
Крайният срок за подаване на документи е 8 февруари 2024
Коментари Харесай

Община Варна търси директор на Дирекция „Канцелария на кмета“

Крайният период за подаване на документи е 8 февруари 2024 година
Община Варна разгласи конкурс за шеф на Дирекция „ Канцелария на кмета “. За позицията минималните характерни условия са лицата, които ще аплайват, да са с висше обучение – магистър по обществени, икономически или правни науки, да имат професионален опит в региона най-малко 4 години или добит сан III младши, да владеят най-малко един западно-европейски език. 

Конкурсът за заемане на длъжността ще се организира посредством отбрана на идея за стратегическо ръководство на тематика: „ Мисия, визия, цели и дейности за основаването на деен облик на Община Варна през призмата на дирекция „ Канцелария на кмета “ и изявление.

Документите за присъединяване в състезанието се показват в период до 17:30 часа на 08.02.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. „ Осми Приморски полк ” №43, в отдел „ Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ”, ет. 4, ст. 405, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители.

Документи могат да се подават по електронен път на адрес: , като заявлението и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф. Повече информация за нужните документи за присъединяване в състезанието, може да се открие на адрес:

Списъците на позволените и недопуснатите претенденти и всички известия по отношение на състезанието се афишират на интернет страницата и на осведомителното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството периоди.

За информация:

Адрес: бул. „ Осми Приморски полк ” №43.

Административно звено: отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ” към дирекция “Управление на човешките запаси и административни услуги ”.
Телефон за контакт: 052/820 369, лице за контакт: Гергана Беделева.

В момента в Община Варна се организират и други състезания за разнообразни позиции, измежду които шефове – на дирекция „ Европейски и национални оперативни стратегии “ и на дирекция „ Контрол и наказания “, както процедура за заемане на служба началник-отдел „ Земеделие “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР