Крайният срок от 2 октомври за превеждането на 9,6 млн.

...
Крайният срок от 2 октомври за превеждането на 9,6 млн.
Коментари Харесай

Няма да спират ремонтите в Кючука засега, фирмата още чака 9,6 млн. лева от ВиК

Крайният период от 2 октомври за превеждането на 9,6 млн. лв. от ВиК – Пловдив към компанията реализатор по Южния обходен колектор, няма да се съблюдава. Въпреки това работата няма да спре.
Прочетете още
„ Ще работим най-малко до края на годината, въпреки да не сме получили заплащането. Виждаме, че има оживление в тази посока ”, сподели Бончо Бонев, който е шеф на едно сдруженията в „ Еко план Пловдив ”. Ако обаче средствата не бъдат преведени в идващите три месеца, то работата ще бъде замразена.

От компанията ще продължат да работят по ул. „ Петър Стоев ”, бул. „ Александър Стамболийски ”, както и към „ Модър-Царевец ”. Последният обект се чака да бъде приключен скоро, с цел да може пробивът сред двата региона да бъде завършен от „ Драгиев и Ко ”. По плана  за 100 млн. лв. има още  действия по ул. „ Царевец ”, както и мрежа в регион „ Тракия ”.

До момента са усвоени 25 млн. лв., като тези 10 млн. лв. са въпросната индексация. Отделно ВиК – Пловдив има промяна от 25% по плана, което на процедура ги вкара във банкрут.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР