Крайният бранител Страхил Попов е получил оферта от Левски, твърди

...
Крайният бранител Страхил Попов е получил оферта от Левски, твърди
Коментари Харесай

Левски отправи оферта към бивш национал на България

Крайният защитник Страхил Попов е получил оферта от Левски, твърди " Тема Спорт ". Бившият национал може да се причисли към " сините ", в случай че успее да се раздели с сегашния си клуб Еюпспор. В момента бранителят е благосъстоятелност на отбора от южната ни съседка, само че се пробва да скъса договора си.

Станимир Стоилов държи на привличането на Попов за окомплектоване на десния фланг на отбраната. През предишния сезон бранителят записа 16 дуела, в които не съумя да означи попадение. Преди това той носи екипите на Хатайспор и Касъмпаша в Суперлигата и на няколко пъти бе избиран в тима на кръга.
 Сезонът на
Сезонът на " сините " упования

Левски става сплав сред опитни играчи, бразилски перли и перспективни юноши

Мъри не е удовлетворен от представянето на Анте Блажевич и " сините " се пробват да се разделят с хърватския защитник, с който подписаха преди към месец. Блажевич не взе присъединяване в последната контрола против Етър (5:0), само че от треньорския щаб не са останали удовлетворени от неговото показване в подготвителния развой.

Ако се стигне до контракт с Попов, раздялата с Блажевич ще е неизбежна. Алтернатива на крайния бранител е Патрик-Габриел Галчев, само че Стоилов желае да разполага с умел състезател на тази позиция и младежкият национал да запълва дупките, оставени от съотборниците му по двата фланга.

Мъри е работил със Страхил Попов в Литекс и чудесно познава качествата му. Той се е свързал с него и му е предложил положителни условия за работа. Бранителят желае да се завърне в националния тим и се е доверил на Стоилов, че може да го направи по образеца на Георги Миланов.
 Дубълът на Левски приключи наедно с Марек, Сираков и Стоилов изгледаха срещата
Дубълът на Левски приключи наедно с Марек, Сираков и Стоилов изгледаха срещата

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР