Крайни дол е на воден режим до 20 юли,като режима

...
Крайни дол е на воден режим до 20 юли,като режима
Коментари Харесай

Крайни дол е на воден режим до 20 юли

Крайни дол е на воден режим до 20 юли,като режима е от 8часадо 20 часа.От ВиК обясниха, че причиназа мярката е несъразмерното прилагане на питейна вода за поливане. Пред въвеждане на режим са още две селаТополница и Блатино. Там към този момент няма да се вкарва режим, само че поради горещите дни, които идват, в случай че не се понижи използването на питейна вода за други потребности има действителна заплаха и там да се вкара режим.

Ползването на питейна вода в обитаемоте места на Община Дупница за напояване на аграрни земи и поливане на зелени площи е неразрешена със заповед на кмета на общината. При нужда в селата с дефицит на питейна вода ще бъде вкара режимно водоснабдяване.

Ползването на питейната вода във всички обитаеми места в Община Дупница за промишлени потребности, миене на улици и моторни транспортни средства, пране на килими, измиване на площадки също е неразрешено.Нарушителите на заповедта да бъдат глобени, според наредбите на Наредба за публичния ред и запазване на общинските и други парцели за общо прилагане на територията на община Дупница.

Въведеното ограничаване ще важи до издаването на следваща заповед за анулация.

Контрол по осъществяване на заповедта е предоставено на кметовете на кметства и кметските наместници в община Дупница, както и на,,В и К- Дупница ” ЕООД- гр.Дупница.

Новините от Кюстендил



Най-интересните диалози от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud , Spotify , Apple Podcasts и Гугъл Podcasts



Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Facebook



За занимателни видеа ни последвайте в TikTok



Инстаграм

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР