Крайбрежно село в Португалия се сблъска с наводнения като никои

...
Крайбрежно село в Португалия се сблъска с наводнения като никои
Коментари Харесай

Потоп, но от червено вино в португалско село

Крайбрежно село в Португалия се сблъска с наводнения като никои други, когато в неделя 600 000 галона (2 271 245 литра) алено вино изтекоха по улиците на селцето Сао Лоренсо де Байро, съгласно локални източници, написа

Два спукани резервоара, благосъстоятелност на дестилерия Левира, са повода за потопа, а видео, оповестено онлайн, демонстрира по какъв начин виното се спуска по стръмна улица в селото с население от 2000 души.

Няма потърпевши от алкохолната " приливна вълна ", а единствено материални вреди, защото алената течност е наводнила околните пътища и е влезнала в най-малко една маза, съгласно португалския вестник Diário de Coimbra.

Местните медии оповестиха, че разливът е станал причина за подаден екологичен сигнал, след който пожарната работа на Анадия отклонила виното, с цел да предотврати замърсяване на близката река Чертима. 

Дестилерия Левира се извини за случая и сподели, че компанията ще се погрижи за вредите.

„ Ние поемаме цялостната отговорност за разноските, свързани с почистването и отстраняването на вредите, като ще организираме екипи, които да създадат това неотложно “, се споделя в изказването на компанията. „ Ние се ангажираме да разгадаем тази обстановка допустимо най-бързо. "

Напоената с вино почва ще бъде особено пречистена, показват още от компанията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР