Крайбрежен имот в Маями Бийч, Флорида, в който е живяла

...
Крайбрежен имот в Маями Бийч, Флорида, в който е живяла
Коментари Харесай

Крайбрежен имот в Маями Бийч, в който е живяла Елизабет Тейлър, се продаде за близо $20 милиона

Крайбрежен парцел в Маями Бийч, Флорида, в който е живяла Елизабет Тейлър в края на 40-те години, беше продаден за 19,95 милиона $, предава Mansion Global.

Жилището е издигнато през 1941 година от Уилям Поули, някогашен дипломат на Съединени американски щати в Перу и Бразилия и татко на Уилям Поули-младши, за който актрисата е сгодена за малко през 1949-а, когато е била единствено на 17 години.

Тейлър (1932-2011) е една от най-популярните звезди от класическите холивудски филми и постоянно е била под публичен напън във връзка с персоналния си живот, изключително когато става въпрос за осемте й брака. Докато е била сгодена за Поули, тя живее в парцела с него.
 Силвестър Сталоун си купи имение в Палм Бийч за $35,3 милиона
Силвестър Сталоун си купи имение в Палм Бийч за $35,3 милиона

Покупките на първокласни парцели зачестяват

Двуетажната къща е реставрирана през годините. Най-новият притежател не явен. Имотът е разгласен за продажба през юни 2017 година за 19,9 милиона $ от Coldwell Banker Residential Real Estatе, само че обявата е свалена от пазара по-късно. Дора Пуиг от Luxe Living Realty разгласи парцела през януари за 19,95 милиона $, а договорката за покупката е била подписана предходната седмица.

Домът е с повърхност над 750 кв.м. и разполага със седем спални с тераси, девет бани с бял мрамор, кухня и други, съгласно обявата.

Имотът към къщата разполага фитнес зала, отопляем басейн със солена вода, лятна кухня, както и къща за посетители с една спалня, една баня и личен вътрешен двор.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР