Краят на януари стремително приближава и трябва някак си да

...
Краят на януари стремително приближава и трябва някак си да
Коментари Харесай

Си Цзинпин бил помолил Русия да не напада Украйна заради Олимпийските игри в Пекин

Краят на януари стремглаво доближава и би трябвало някак си да обяснят за какво мегаточните разследващи данни за нападението на Русия против Украйна в края на януари се разминават от действителността и Русия не атакува.

Ето и първите приказки: “Русия не атакува, тъй като Си Цзинпин може би е помолил Путин да не атакува, тъй като в Китай ще има Олимпийски игри”.

Ето, взел че звъннал и споделил: “Владимире, тук си имаме Олимпиада, сдържай танковете до края на февруари, а по-късно в случай че щеш и до Лвов гази”. Ключовата дума в тези приказки е думата “може би”. Може би е приказвал, може би не е приказвал, анонимните източници нещо някъде са чули. Общо взето обясненията са такива за момента.

И още във връзка позицията на Германия.

1. Германия се опълчи на прехвърлянето на немско оръжие в Украйна. Както от себе си, по този начин и посредством трети страни.

2. Командирът на немския флот разгласи, че Украйна е изгубила Крим вечно и че „ Русия заслужава почитание “.

3. Германското управление счита, че “Северен поток-2” би трябвало да бъде приключен.

4. Малко по-рано Германия в действителност попречи на доставката на военни товари до Украйна през своя територия.

Германия към този момент е упреквана в цинизъм и подкопаване на обединявания антируски блок в Европа.

Германците в действителност се пробват да предотвратят финансови загуби, свързани с разрива на връзките с Русия и въвличането им в спор с Русия на равнище, на което ще бъдат обречени да останат в обоза на американската политика без никакъв късмет да получат същинска военно- политическа индивидуалност. Следователно те лека-полека саботират американците. Шолц към този момент е упрекван, че продължава „ незаконната политика на Меркел, обвързвана с допускането на експанзията на Кремъл “.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР