Краят на Титаник“ породи дебат от десетилетия – можеше ли

...
Краят на Титаник“ породи дебат от десетилетия – можеше ли
Коментари Харесай

Този противоречив реквизит от „Титаник“ породи десетилетия на дебат – и току-що беше продаден за $700 000

Краят на „ Титаник “ породи спор от десетилетия – можеше ли Джак да се побере на онази плаваща врата с Роуз, или той обречени да умрат в ледените води на Атлантика? Сега спореният атрибут има нов дом: предходната седмица беше продаден на търг за $718 750.

Блокбастърът от 1997 година, режисиран от Джеймс Камерън, наблюдава измислени мъж и жена, които са били на Титаник, когато се е блъснал в айсберг и потопен през 1912 година В последна сметка Роуз Деуит Букатър, изиграна от Кейт Уинслет, намира врата от кораба, плаваща в ледената вода, и я употребява като избавителен сал. Любовникът й Джак Доусън, изигран от Леонардо ди Каприо, увисва на вратата, само че се подхлъзва в ледения океан и умира.

Зрителите от дълго време спорят дали Джак е можел да бъде избавен, в случай че се е качил на плаващата врата. Но съгласно Heritage Auctions, които са продали реквизита, това даже не е врата.

Издълбаното парче дърво е основано на фактически парче парчета, избавени от Титаник. Отломките бяха част от рамката на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР