Краят на септември дойде с хубава новина за любителите на

...
Краят на септември дойде с хубава новина за любителите на
Коментари Харесай

Mr.Bricolage отвори врати в Перник

Краят на септември пристигна с хубава вест за феновете на " Направи си самичък " в гр. Перник. Най-новият магазин Mr. Bricolage отвори порти в ритейл парк Перник Плаза на бул. Юрий Гагарин като това е 12-ият магазин на веригата в България. В международен мащаб, компанията обслужва клиентите си посредством над 950 обекта.

По мотив откриването, изпълнителният шеф на групата в България- господин Андрей Евтимов, показа, че упоритостта на Mr. Bricolage е да даде на всички клиенти качествени артикули и да може да им обезпечи безвреден, пестелив и удобен живот, посредством освен на продуктите, само че и на потребни препоръки, информация и най-много отношение към тях.

Веригата си слага за цел, макар сложната икономическа обстановка, да влага в отварянето на още три обекта на територията на България до края на 2025 година. Важна страна от развиването на Mr. Bricolage е и вложението в планове, доказващи обществената отговорност на веригата и загрижеността й за околната среда. За нея е от извънредно значение да предлага качествени и устойчиви артикули, които са екологични и щадящи природата.

 Снимка: Mr. Bricolage

Новият магазин на Mr.Bricolage е построен напълно на база на актуализирана комерсиална идея, която обгръща всички аспекти на търговията и отразява смяната в метода на обслужване на клиентите. В нея са заложени цифрови устройства, ситуирани в центъра на магазина, които дават достъп до потребна информация, до момента в който експерт-консултантите обслужват с внимание и грижа всеки клиент.

Друго усъвършенстване, което компанията е интегрирала сполучливо, е опцията за приемане на декларираните онлайн артикули на място, както и за поръчка на артикули отвън наличните в магазина. Използваното съвременно комерсиално съоръжение пък разрешава по-ясно излагане и означаване на асортимента, с цел да улесни клиентите в техния избор.

 Снимка: Mr. Bricolage

Асортиментът на Mr. Bricolage Перник включва над 30 000 продукта в наличност и още 5000, които могат да бъдат закупени по поръчка и предлага всичко належащо за ремонта, поддръжката и декорирането на дома и градината. Изпълняват се също и следните услуги: тониране, рязане и кантиране на плоскости, рамкиране, ушиване на завеси, 3D планиране на баня, доставка до дома, гаранционно обслужване, финансиране. Чрез платформата МайсторПлюс клиентите имат преференциален достъп до разнородни услуги, свързани с ремонта и поправките.

 Снимка: Mr. Bricolage

Екипът се състои от 42-ма експерти, минали през профилирани търговски образования и са разполагаем да разрешат и да дават отговор на въпросите на всички гости от Перник и региона.

 Снимка: Mr. Bricolage

Материалът е възложен от Mr. Bricolage.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР