Краят на кариерата на Златан Ибрахимович в Манчестър Юнайтед е

...
Краят на кариерата на Златан Ибрахимович в Манчестър Юнайтед е
Коментари Харесай

Разлъката е близо: Ибра вече преговаря с нов отбор

Краят на кариерата на Златан Ибрахимович в Манчестър Юнайтед е напълно близо. Шведската звезда към този момент води договаряния за прекосяването си в шампионата на Съединени американски щати и да се трансформира в следващата част от съзвездието на Лос Анджелис Галакси.

Според ESPN, диалозите с представителите на нападателя са почнали от дълго време и въпреки приключването им да не се обрисува да е скоро, знаците са позитивни и се чака развръзка в интерес на трансфер в Мейджър Сокър Лийг.

Ибра е привързан с "червените дяволи " до края на сезона, само че по всичко проличава, че актуалният му договор няма да бъде удължаван. Това ще помогне на Галакси да го вземе като свободен сътрудник и само да обезпечи средствата за по никакъв начин не дребната му заплата.

Изданието твърди, че шведът е бил покрай прекосяване в Галакси и предходната година, само че травмата му в края на април, която го извади от игра доникъде на ноември, осуетила договорката. Сега обаче не се вижда какво ще я спре.

Иначе и сега Ибрахимович е в лазарета на "червените дяволи ". Той страда от разтежение, само че се чака да възобнови тренировки на цялостни обороти при започване на февруари. Завръщането му на терена би трябвало да бъде в края на идващия месец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР