Краят на Google+ е близо. Компанията обяви, че потребителската версия

...
Краят на Google+ е близо. Компанията обяви, че потребителската версия
Коментари Харесай

Google ще трие профили и страници в Google+ от 2 април

Краят на Google+ е близо. Компанията разгласи, че потребителската версия на Google+ ще бъде публично затворена на 2 април.
На тази дата профилите и страниците в Google+ ще станат недостъпни за потребителите. В този миг наличието в Google+, в това число фотоси и видеоклипове от албуми и архиви, ще стартира да се изтрива.
Още на 4 февруари потребителите няма да могат да основават нови потребителски профили, страници, общности или събития в Google+.
За да се приготви за приближаването на 2 април, Гугъл предизвиква потребителите да изтеглят и запазят наличието си, преди то да бъде изтрито. Android предложи инструмент за евакуиране, наименуван „ Google+ Exporter “.
Гугъл разгласи предишния декември, че Google+ за потребителите ще бъде затворена през април, само че небеше определила точна дата.
Тогава Гугъл се стимулира с "предизвикателствата, свързани с поддържането на сполучлив артикул " и "ниската приложимост на платформата " като аргументи за затваряне на услугата.
Миналия октомври The Wall Street Journal разкри, че данните от 500 000 консуматори на Google+ са били изложени за интервал от три години, само че компанията е решила да резервира безмълвие по въпроса.
Два месеца по-късно Гугъл заяви, че повече от 52 милиона консуматори на Google+ са били наранени от друга неточност, която излага персонална информация, в това число имена, имейл адреси, специалности и възрасти. Този проблем накара компанията да форсира затварянето на потребителския си артикул, като изтегли затварянето от август 2019 година за април 2019 година
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР