Краят на годината винаги е време за равносметки. Обръщаме се

...
Краят на годината винаги е време за равносметки. Обръщаме се
Коментари Харесай

От Луна до Ванга, през "Игри на волята" и Мелания... и още много: Най-четеното във Vbox7 за годината

Краят на годината постоянно е време за равносметки. Обръщаме се обратно, с цел да забележим какво сме правили, до каква степен сме стигнали, какво ни следва. За нас, медиите, това пък е времето, в което ви представяме всевъзможни обзори.  

Вече ви представихме най-гледаните видеа за 2020 година, време е за публикациите! И до момента в който при видеата се оказа, че сте се вълнували най-вече от тематики, свързани с ковид, то при публикациите многообразието от тематики и персони, които са предизвикали интереса ви, е бил в действителност впечатляващ! Ето и топ 7 на най-четените публикации във Vbox7 за тази година. Останалата част може да видите тук. 

7. Кризата с ковид - забелязана от Нострадамус, Ванга и гадателката на Берлускони! А лекуването?

Материалът е едвам от началото на месец март, само че стана измежду най-четените. Тогава даже нямахме първи случай на болен от ковид в България, само че всички усещахме, че заболяването чука на вратата ни. Трябва да признаем, че някои от пророчествата се сбъднаха - съгласно това на Ванга, представено в съветски медии, имунизацията ще се направи година след първия случай. А съгласно врачката на Берлускони, точно от Съединени американски щати ще тръгне лекарството.

6. Няма потребност от ДНК тест: Звездите на поп-фолка събраха децата си за ЧРД на сина на Коцето

Интересът към тематики, свързани с персоналния живот на известните българи, се потвърди и даже ускори през изминаващата година и текста в линка нагоре потвърждава точно това. 

5. Радост в Турция: Любима двойка още веднъж се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир отново са дружно

Е, насладата беше къса - двамата не са дружно, само че пък Демет Йоздемир се оказа измежду обичаните ви актриси от прилежаща Турция. Годината беше мощна за нея и в персонален проект - стана измежду най-големите звезди в Турция, купи си дом, стана рекламно лице на козметичен колос.

4. Скандалната Ивана от „ Игри на волята " - кое е това момиче?

Ивана може и да си потегли от " Игри на волята " прибързано, само че точно тя е един от огромните спечелили на шоуто. Тя стана едно от най-разпознаваемите лица от формата, а известността ѝ донесе значително дивиденти. Тя започва личен фешън бранд и към този момент счита да остане в България.

3. Луна си купи нов апартамент и го сподели, разкри по какъв начин се е сдобила с него

Е, по този начин и не разбрахме в последна сметка чий е апартаментът, само че луксът в него и съблазнителните фотоси на Луна несъмнено привлякоха вниманието ви.

2. Врагове на арената, другари в живота - участниците в " Игри на волята " в изненадващи компании

" Игри на волята " направи всички участници спечелили, защото няма по-хубава премия от другарството. Битките останаха на арената, а отвън нея противниците станаха другари. Този текст беше точно за това.

1. Защо Мелания е постоянно с отворена уста на фотоси? Отговорът се оказва елементарен

Отговорът може и да се е оказал елементарен, само че въпросът беше, както се споделя, за 1 млн. $! 

Изображение: източик: Getty, https://www.facebook.com/RazberiSadbata/
https://www.instagram.com/ivana_dilova/
https://www.facebook.com/RazberiSadbata/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР