Краят на годината е време за равносметки, поуки и нови

...
Краят на годината е време за равносметки, поуки и нови
Коментари Харесай

Бритни отряза косата си и се освежи в края на годината

Краят на годината е време за равносметки, поучения и нови хрумвания, които да реализираме през идната година. Краят на годината значи също, че е време и за някои дребни промени, даже и във външния тип. Поне на такова мнение е поп принцесата Бритни Спиърс.

Любимката на милиони показа няколко нови фрагмента в Инстаграм, на които се вижда, че звездата е с много подкъсена прическа. Певицата на " Toxic " написа, че като се освободиш от нещо остаряло, приветстваш новото в живота си. Точно преди празниците звездата е взела решенито да се раздели с много сантиментри от косата си.

Виж още:

Някои споделят, че подстригването работи като терапия, тъй като трансформира освен външно човек, само че го кара да се усеща доста по-свежо и леко.

Тази прическа си е красически фасул, малко по-дълъг, само че формата е сходна. В случая със Спиърс, косата е по-чуплива и има леко рок лъчение. Не знаем дали новата прическа е обвързвана с нов план или просто предпочитание за смяна, само че несъмнено Бритни наподобява отлично. 

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/britneyspears/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР