Краят на годината е време за класации и обзори. Такива

...
Краят на годината е време за класации и обзори. Такива
Коментари Харесай

Какво търсихме най-много в Google през 2019?

Краят на годината е време за ранглисти и обзори. Такива имат и Гугъл, чията търсачка е евентуално най-използваната в света. Какво сме търсили ние, българите, през 2019 година? Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@google) on Dec 10, 2019 at 2:03pm PST

Оказва се, че българите се интересуваме от всичко. Ако приказваме за политика, топ тематиките са резултатите от изборите в Европейски Съюз, както и личностите на Цветан Цветанов и Борис Бонев. Темата за опазването на околната среда също не е далечна на българина и той се е интересувал и от Грета Тунберг, която също намира място в топ 10 на най-търсени персони. Интересували сме се и от личността на Джени Суши .
               

A post shared by (@gretathunberg) on Dec 10, 2019 at 11:26pm PST

Българинът следи изкъсо и най-актуалните заглавия по салоните. " Доза благополучие ", " Аквамен " и " Жокера " са топ 3 филмите при търсене. Едва на десето място е филмът с Оскар " Зелената книга ", в която взе участие българинът Димитър Маринов .
               

A post shared by (@greenbookmovie) on Jan 6, 2019 at 8:29pm PST

При изпълнителите обаче класацията е повече от ненадейно подредена. На първо място е спечелилият последното издание на " Като две капки вода " Стефан Илчев, а незабавно след него е естрадната певица Кристина Димитрова . Единственото поп-фолк име е това на Милко Калайджиев , който като се изключи че взе участие в същото риалити, беше и претендент за кмет.
               

A post shared by (@stefanilchev) on Dec 1, 2019 at 2:28am PST

Топ събитието за почитателите на спорта явно е бил мачът сред България и Англия, а незабавно по-късно - безконечното дерби. Интересно е третото място в тази ранглиста, на което попада тенис шампионата US Open.-->
               

A post shared by (@ilya.smirnov.inst) on Jun 13, 2019 at 4:18pm PDT

В топ 5 при българските сериали и риалити излъчвания плановете са напълно познати от ефира на NOVA - " Пътят на достойнството ", " Игри на волята ", " Женени от пръв взор ", " Дяволското гърло " и " Маскираният артист ".
               

A post shared by (@maskiraniat.pevec) on Dec 10, 2019 at 6:41am PST

Други забавни търсения са тематиките за африканската чума, морбили , Брекзит , както и модерните инфлуенсъри и електрически тротинетки. Очевидно българинът се е ограмотил и на тематика Чернобил около вълненията от едноименния сериал.
               

A post shared by @ on Dec 6, 2019 at 1:40am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР