Краят на ерата Ули Хьонес в Байерн Мюнхен настъпи. 67-годишният

...
Краят на ерата Ули Хьонес в Байерн Мюнхен настъпи. 67-годишният
Коментари Харесай

Трогателна раздяла на Хьонес с Байерн

Краят на ерата Ули Хьонес в Байерн Мюнхен настъпи. 67-годишният Хьонес се раздели с клуба със сълзи на очи по време на общото заседание на клуба в олимпийската сцена в Мюнхен в наличието на към 9000 делегати.

"Дадохте ми страхотни години в Байерн ", обърна се Хьонес към клубните членове, които малко по-късно избраха единомислещо някогашния началник на Адидас - Херберт Хайнер за нов президент на клуба.

Ули Хьонес е в Байерн от 50 години. Той игра за тима в интервала 1970-1979 година, след което бе общоприет управител на клуба в продължение на 30 години и президент на баварците от 2010 година, с малко спиране поради престой в пандиза за укриване на налози.

Хьонес оставя Байерн в чудесно положение, като клубът генерира рекорден оборот от 750,4 м илиона евро за сезон 2018-19.

По време на събранието на клуба стана ясно, че краткотрайният старши треньор на Байерн Ханзи Флик ще остане отпред на първенците най-малко до Коледа.

Флик пое поста след уволнението на Нико Ковач и завоюва и двата си мача отпред на Байерн - против Олимпиакос в Шампионска лига и против Борусия Дортмунд в Бундеслигата.

"Говорих с Ханзи и той ми сподели, че репортерите непрекъснато го питат дали ще води тима в идващия мач. Мога да кажа, че Ханзи ще бъде отпред на Байерн най-малко до Коледа, а може да остане и по-късно ", сподели шефът на клуба Карл-Хайнц Румениге.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР