Краят на една ера дойде! Най-колоритната участничка в Ергенът е

...
Краят на една ера дойде! Най-колоритната участничка в Ергенът е
Коментари Харесай

Краят на една ера: Евгени премахна най-дивата участничка

Краят на една епоха пристигна! Най-колоритната участничка в " Ергенът " е навън от шоуто! Силиконовата хала Габи не получи роза и напусна имението на ергенките.

Евгени направи невиждана постъпка и изгони не еднo, а две девойки. Заедно с най-обсъжданата измежду претендентките за сърцето на пианиста си потегли и нейната съименничка Габриела Великова - носителката на купата Мис Русе 2017.

Изненадващо Виктория получи две рози от Евгени, който й призна, че най-вече желае тя да остане, откакто двамата организираха радушен диалог. Именно стюардесата се оказа огромната победителка на вечерта. В началото тя разкри, че от година се е трансформирала доста, построява се още веднъж като човек, търси нематериалност и има имстрах от непосредственост, с цел да не рухне независимостта й. Точно това тя изясни прочувствено и на Евгени, с което очевидно докосна сърцето му, написа " България през днешния ден ".

Сочните форми на Габи към този момент няма да радват феновете
След като двете Габита останаха на финала и чакаха коя от тях ще е щастливката, която ще получи роза и ще остане в риалити формата, Евгени направи нещо ненадейно. За първи път в шоуто ергенът подари две рози на една жена - стюардесата Виктория. Така и едната, и другата Габриела останаха с пръст в устата и си потеглиха.

Преди безславното отпадане надалеч преди финала на шоуто, силиконовата Габи влезе в люта война със своите съпернички в имението. Първа на мушката се оказа Ивелина.

„ Тъпа е като Мики Маус! Върви като тъпунгер след мен. Сама си е отговорна за държанието ми. Какво ми се хили в лицето тая глупачка? “, нареждаше пловдивчанката.

Последва вербален залп и към Пам. „ Дойде ми до гуша от твоите нелепости. Недей да се възползваш от килограмите и положението си “, изостри още повече тона Габи.

В абсурда се намеси Елена, която опита да отбрани нападнатите от силиконката, само че си навлече гнева на набралата скорост Габриела.

„ Не те претърпявам, урод! Напрягаш ме! Мълчи и не ме нервира, Елена! Няма да ти дам да ме мачкаш. Ще ви съсипя всички “, избухна към този момент някогашната ергенка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР