Краят на двигателите с вътрешно горене при Audi, a и

...
Краят на двигателите с вътрешно горене при Audi, a и
Коментари Харесай

Дизелово Q7 с V12 или E-tron на ток?

Краят на моторите с вътрешно горене при Audi, a и освен е към своя край откакто компанията разгласи, че те ще спрат да се вграждат в коли продавани в Европа през идващите години. Именно заради тази причина можем да определим конкуренцията проведена от CarWow като борба на минало и бъдеще. В нея можем да забележим Audi Q7 V12 TDI против Audi E-Tron Sportback.
 Дизелово Q7 с V12 или E-tron на ток? (ВИДЕО)

През 2009 година от немската марка показват фейслифта на Audi Q7 като дружно с него се появява и нов мотор в гамата на модела, а точно 6.0-литровия дизелов V12, който можем да забележим при съответния образец. Той генерира 500 конски сили и 1000 нютон метра въртящ миг, които се предават към четирите гуми чрез автоматизирана трансмисия с шест предавки.

 Дизелово Q7 с V12 или E-tron на ток? (ВИДЕО)

Връщайки се няколко месеца обратно можем да си напомним и премиерата на E-Tron Sportback, който от своя страна разполага с два електромотора, задоволителни за 405 конски сили и 663 нютон метра. Както постоянно можем да следим конкуренция на 402 метра, доускорение от 80км/ч и несъмнено, тест на спирачките. Вижте видеото



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР