Краят на БСП ще се случи, ако стане това –

...
Краят на БСП ще се случи, ако стане това –
Коментари Харесай

Михаил Миков: Корнелия само с ГЕРБ не си беше лягала, иде краят на БСП

" Краят на Българска социалистическа партия ще се случи, в случай че стане това – Столетницата да влезе в кабинет, формиран от партията на Стефан Янев, с мандат на ГЕРБ. „ Българска социалистическа партия единствено с ГЕРБ още не си е лягала. Това ще е краят. ” Това сподели някогашния водач на Българска социалистическа партия и някогашен вътрешен министър Михаил Миков.
 
Запитан за какво не е взел участие в днешната среща за обединяване в лявото политическо пространство, той отговори: „ Мястото ми не е там. Знаех, че ще ме поканят и направих задоволително, с цел да не ме поканят. Не си подвигах телефона,… Искам да запазя човешките ни връзки с тях ”, сподели още Миков по NOVA NEWS..

„ Нинова предложения тези, които имат политически субекти. Аз нямам политически индивид, тази покана не се отнася до мен. … Големият проблем е къде е лявата политика. Как това ще сплоти хората – става въпрос за същинско ляво – в данъчната политика, на политическата хигиена, която обрисува профила на една партия. Голяма част от участващите са били във всевъзможни шарени обединения в целия набор ”, сподели Миков.

„ Аз им заявявах грешките и в този момент те са „ спасителите ” на „ новото ляво ”. Лявото е едно и всевъзможни епитети начело трансформират същинското ляво. Големият проблем е загубата на достоверност на лявото. Сега Лявото би трябвало да търси същинското ляво ”, изясни някогашният водач на Столетницата и ръководител на 42-ото национално заседание.

По думите му участващите в обединяването в този момент са работили макар предизвестията на мнозина социалисти, в това число и на Георги Пирински и други „ В миг, когато Нинова стартира да ги разчиства, те се сетиха какво има, само че – късно ”, съобщи юристът.

„ Не успяхме да създадем нещо с АБВ, когато бях ръководител на Българска социалистическа партия, само че те бяха в коалиция с ГЕРБ. Българска социалистическа партия участваше в десни планове. Това е загубата на посока, загубата на ляво, на чувство ”, изреди Миков.

Няма изключване, има самоизключване, разясни устава на Българска социалистическа партия той. „ Единственият, който е изключван, е Георги Кадиев – поради импортиран законопроект за данъчно облагане ”, напомни Миков.

 „ Има законопроект за държавния бюджет, който почива на политиките от държавното управление, в което Нинова участваше… Караницата в Народното събрание през днешния ден отблъсква всички. В тази конюнктура с изключение на надвикването, ровенето в партиите се трансформира в тема… считам, че е доста грозно всичко това ”, изясни някогашният водач на Столетницата.

Относно ежедневните случаи, в които мигранти минават с висока скорост през пътищата на страната ни и са хващани надалеч от границите, някогашният вътрешен министър сподели, че има редица тактики за справяне с мигрантите. „ Да пазиш южната или да пазиш северната граница…Трябва да потърсим подпомагане и помощ от нашите сътрудници, в случай че са откровени, в случай че са лоялни, в случай че са солидарни ”, добави Михаил Миков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР