Края на април Xiaomi представи своя флагман при смартфоните –

...
Края на април Xiaomi представи своя флагман при смартфоните –
Коментари Харесай

Xiaomi пуска смартфон за 3000 лв. в Европа

Края на април Xiaomi показа своя флагман при смарт телефоните – 13 Ultra. За разлика от своите прародители, този модел ще се продава в целия свят, а напълно скоро ще стартират продажбите и на първите копия в Европа.

Китайците към момента не са оповестили по кое време тъкмо ще се случи това, само че в интернет пространството към този момент се появиха първите клюки за цената.

Профил в Twitter с името ishanagarwal24 показа, че цената на 13 Ultra в Европа ще бъде 1499 евро или към 3000 лева Ако това се удостовери, то от Xiaomi

ще навлязат в ценовия клас на устройства като Galaxy S23 Ultra и iPhone 14 Pro Max.

Разбира се от китайската компания имат правото да желаят сходна сума, с оглед параметрите на смарт телефона.

В предната част откриваме 6.73-инчов екран с резолюция от 3200х1440 пиксела и до 120Hz периодичност на освежаване. Процесорът е Snapdragon 8 Gen 2 с до 16 GB RAM памет и до 1 TB място за предпазване. Останалите

три камери на гърба също употребяват 50 MP датчици,

надлежно за ултрашироката камера, както и телефото оптиката, която е разграничена в два датчика със 75 мм 3.2-кратен зуум и 120 мм 5-кратен зуум. В предната част откриваме 32 MP датчик, който може да комбинира до 4 пиксела в един за по-добри фотоси на мрачно.

Камерите са създадени благодарение на Leica и имат разнообразни режими на снимане, които разрешават напълно „ сурови “ изображения, както и такива с разнообразни вградени профили. Двете компании са създали Fast Shot, който разрешава изработката на първи фотоси за единствено 0.8 секунди след изваждане на устройството.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР