Край със самотните вечери на Венета Райкова! Водещата на Папараци,

...
Край със самотните вечери на Венета Райкова! Водещата на Папараци,
Коментари Харесай

Венета Райкова си има нов?

Край със самотните вечери на Венета Райкова! Водещата на „ Папараци ”, която към този момент близо 2 години е разграничена с мъжа си Тихомир, най-сетне е намерила мощно рамо, на което да се опре, шушукат осведомени, разбра HotArena .

Тв звездата е видяна да се прибира късно вечер в приятна мъжка компания.

Русокосата дама била засечена неотдавна от съседи с доста приветлив мъж, който завела в дома си . Действието се развило преди няколко дни, малко преди среднощ. Хората инцидентно забелязали колата на Венета, в която пътувала освен тя, както нормално, само че и нейният чужд компаньон. Съседите обясниха пред „ Уикенд ” , че виждат този човек за първи път. Затова допускат, че връзките му с хитовата водещата са от скоро. Фактът, че двамата са пътували с нейната кола, която тя сама карала, кара хората да считат, че индивидът надали е от най-богатите – другояче нямаше да се постанова да го возят. За сметка на това изглеждал добре и се държал с Райкова като същински джентълмен.

Това е първият мъж, с който телевизионната водеща, която е и най-продаваната българска писателка, е забелязвала след развода си при започване на предходната година. Тя и мъжът ѝ Тихомир оповестиха, че се разделят, малко откакто посрещнаха дружно Новата 2018-а. Въпреки че заживяха в разнообразни жилища, двамата резервираха положителните си връзки в името на 10-годишния си наследник Патрик и 13-те години брак зад тила си.

Откакто е сама, Венета не стопира да се оплаква от самотата в леглото си, което не било виждало мъж, откогато Тишо се изнесъл. Явно обаче този мъчителен интервал в живота ѝ е останал в историята. Сега водещата сияела от благополучие. На всички в тузарския комплекс, в който живее, им правело усещане какъв брой добре наподобява в последните дни. „ Направо е разцъфнала! ”, разясняват съседите. И отдават блясъка в очите ѝ на нова обич.

Засега самоличността на мъжа, с който водещата се прибира, остава мистерия. Той не е обществена персона. Предполага се обаче, че откакто се е стигнало до домашни визити, нещата сред него и русокосата дама са съществени. Не е ясно дали тя към този момент то е срещнала със сина си Патрик, или го е завела в дома си, когато момчето е бил при татко си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР