Край, решено е! Юлиан Вергов няма да бъде част от

...
Край, решено е! Юлиан Вергов няма да бъде част от
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Без Юлиан Вергов в новия сезон на "Капките"!

Край, решено е! Юлиан Вергов няма да бъде част от журито в " Като две капки вода ", което започва след броени дни, през февруари. Знаем, че няколко години Юли бе неизменима част от съдиите в шоуто, наред с Хилда Казасян и наред с Фънки (четвъртият член се сменяше всеки път).

Разбира се, за никого не е загадка повода, заради която Вергов няма да блесне на екран и тя се споделя Диана Димитрова. Преди два месеца колежката му и някогашна негова държанка кресна пред света, че Юлиан я пребил преди пет лета.

В момента текат инспекции и към момента не е ясно дали артистът ще бъде упрекнат публично от прокуратурата. Имиджът му обаче е оскърбен от Димитрова и това е повода за аления картон от " Капките ". Стана ясно обаче, че не Маги Халваджиян е изгонил Вергов, а решението е взето от самия него.

Помним, че първите реклами с анонса за идното шоу бяха с лика на Юлиан, което сподели, че Маги не се е трогнал от приказките на Димитрова и оставя Вергов при себе си. В новите реклами обаче е направена смяна и Юли не се мярка в кадър, което значи едно - няма да взе участие.

Близки до артиста разкриха, че е постъпил благородно и интелигентно като е решил да се отдръпна самичък, с цел да насочи вниманието на феновете не към себе си, а към шоуто и участниците в него. " Те, а не аз, би трябвало да получат интереса и аплодисментите на хората ", счита Вергов.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР