Край на този кървав конфликт може да има в случай

...
Край на този кървав конфликт може да има в случай
Коментари Харесай

Виталий Москаленко: Украйна е като щит и донор за Европа


Край на този кървясъл спор може да има при положение на украинската победа, която е допустима с помощ на интернационалната общественост посредством освобождение на всички окупирани украински територии . Това съобщи посланикът на Украйна в България Н.Пр. Виталий Москаленко пред БиТиВи.

По думите му дейностите на настоящия путински режим съответстват с дейностите на хитлеристка Германия . Украинците не отхвърлят никаква опция да бъдат извършени съответни договаряния за преустановяване на войната, само че това изисква условия като да вземем за пример посочени в. Преговори не могат да бъдат стартирани преди цялата територия на Украйна да бъде освободена от съветските войски, акцентира посланикът.

" Украинците изпитват жестоки компликации, свързани и с бомбардировките, ракетните обстрели и дейните бойни дейности на територията на Южна Украйна. Руската войска продължава настъплението си,, губейки стотици хиляди свои бойци ", разяснява Москаленко.
 Украинският дипломат у нас: Русия организира империалистическа политика
Украинският дипломат у нас: Русия организира империалистическа политика

Виталий Москаленко сигнализира, че обсегът на войната може да излезе отвън рамките на Украйна

Украйна във войната сега е нещо като щит на Европа и е донор на европейската сигурност и сигурност , която с живота на своите деца, отбранява целият европейски континент. Украйна води и жестока борба за битка и самостоятелност, с цел да не стане колония на агонизираща съветска империя, безапелационен бе Москаленко.

Той има вяра, че въпреки всичко Украйна ще бъде освободена от съветските войски. Москаленко не се опасява да се върне в Украйна на 3 март , с цел да се включи в битката с всички вероятни дейности, с цел да бъде с народа си.

Москаленко добави, че Украйна продължава да получава военна помощ, която е извънредно нужна за самото полесражение. " Аз обичам България, обичам българите и тази страна ми е покрай сърцето. С топли усеща напущам слънчева България ", сподели в умозаключение посланикът на Украйна.
 Москаленко загатна, че снабдяването на Украйна с оръжия през трети страни продължава
Москаленко загатна, че снабдяването на Украйна с оръжия през трети страни продължава

Той разяснява и бъдещия дипломат на страната си у нас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР