Край на спекулациите, че се е разделила с мъжа си

...
Край на спекулациите, че се е разделила с мъжа си
Коментари Харесай

Разделен ли е Краси Радков със съпругата си Станислава? Край на спекулациите, ето отговора

Край на спекулациите, че се е разделила с мъжа си Краси Радков постави брачната половинка му Станислава. Тя се появи още веднъж на сцената след дълго неявяване. Преди дни русокоската направи премиера със спектакъла " Възкръсналия ", също така получи роля и в сериала " Мен не ме мислете ".

Ганчева дълго време бе в майчинство. Макар да е приключила НАТФИЗ, през годините Станислава е била водеща на разнообразни излъчвания и има доста по-малко изяви на театралната сцена.

Сега брачната половинка на Радков дебютира в постановката в съвършен външен тип. За да разсее слуховете за разлъка със брачна половинка си, хубавицата даже е трансформирала името си, като прибавя и неговата фамилия. Така в афиша на плаката е изписана като Станислава Ганчева - Радкова. Слуховете за провал в връзките им потеглиха при започване на годината, защото Ганчева нито един път не се появи в предаването " Като две капки вода ", където взе участие мъжът й. Актрисата не бе в публиката на финала за поддръжка, само че малко по-късно се заприказва за нейна връзка с млад сътрудник. В последна Станислава поставя завършек на слуховете, вземайки семейството на мъжа си, написа " България през днешния ден ".

Актрисата се опитва като водеща в предаването " Отблизо " на Българска национална телевизия преди година. Съпругата на Краси Радков трябваше да прави включвания от домовете на известни българи, само че още след първото лъчение рубриката й падна. Ганчева и преди е работила в националната телевизия като водеща на нощния блок " Полет над нощта ". За това й амплоа я кани починалият Хачо Бояджиев. Дипломираната журналистка и актриса има стаж и в утринния блок на държавната медия, където за прочут интервал от време работи дружно със Сашо Авджиев. Сега Станислава е решена да отвори нова страница и даде късмет на актьорската си кариера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР