Край на помощите за ромите, които отказват да започнат работа,

...
Край на помощите за ромите, които отказват да започнат работа,
Коментари Харесай

Предложение: Край на помощите за роми, отказващи работа


Край на помощите за ромите, които отхвърлят да стартират работа, стопират децата си от учебно заведение и показват разточителен метод на живот, неподходящ на статута „ обществено слаб “. Това планува идея за промени в политиката за интеграция на ромския етнос, препоръчана от вицепремиера Красимир Каракачанов. Тя предлага и въвеждането на безвъзмездни ограничения за ограничение броя на нежеланите бременности измежду представителките на малцинството.

Движение за права и свободи оповестиха концепциите на Каракачанов за „ противоконституционни” и заподозряха, че той е изготвил концепцията за повишение на политическия рейтинг преди идните избори.

„ Ако господин Каракачанов се беше срещнал обширно с Конституцията на Република България, щеше да разбере, че това е противоконституционно”, съобщи депутатът Джейхан Ибрямов.

От Българска социалистическа партия пък показаха мнение, че „ не са нужни фойерверки” с спомагателни условия, с цел да се съблюдава законът, който е в действие и сега.

„ Едно нещо не ми харесва единствено – че се акцентира, че концепцията е против циганския етнос, което не е редно”, разяснява от своя страна Валери Симеонов от НФСБ.

„ Някакви правила би трябвало да се основат. Знаете, че всичко, което отива за подправените обществени осигуровки, е на гърба на работещите”, съобщи Вежди Рашидов от ГЕРБ.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР