Край на любовната сага със Симона Загорова сложи и Даниел

...
Край на любовната сага със Симона Загорова сложи и Даниел
Коментари Харесай

Дани Милушев изтри Симона от живота си! Бившият на Загорова не излиза от клубовете

Край на любовната сага със Симона Загорова постави и Даниел Милушев .

Бившият на певицата, който е и татко на щерка й Галина, тотално изтри от живота си своето минало. В профила в обществената мрежа инстаграм няма и след от любовта сред него и Симона . Общите фотоси на влюбените до неотдавна гълъбчета към този момент са сменени от селфита на Дани, който явно не крие обидата от раздялата.

След като Симона първо намекваше, а след това и удостовери публично за краха на фамилните им връзки, Дани се отдаде на любовна тъга и няколко дни не излиза от обичаните си заведения. Мачото даже показа къси сторита, в които загатва, че в обкръжението му към този момент има нови дами, въпреки и за мимолетни връзки.

Каква е повода за свадата посред им обаче и двамата крият. „ С Даниел приключихме нашите любовни връзки “, заяви неотдавна малко и ясно Симона. По думите на надарената певица тя и Даниел остават свързани с щерка си Галина и ще създадат всичко допустимо детето да не усеща неналичието на татко си.

Факт е, че бебето остава единствено с майка си. Женското царство, в което ще пораства Галина, дава всичко от себе си да резервира салдото. Така бабата Глория и прабабата Стефи оказват помощ с каквото могат на Симона в развъждането на щерка й. В грижите се включва и някогашната свекърва. Каква е ролята на младия баща към този момент остава мистерия, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР