Край! Изродът Георги Георгиев, който кла като животно младата и

...
Край! Изродът Георги Георгиев, който кла като животно младата и
Коментари Харесай

Получи си го: Изродът Георги Георгиев влиза в затвора, десетки се канят да го правят "булка"!

Край! Изродът Георги Георгиев, който кла като животно младата и хубава Дебора от Стара Загора, влиза в пандиза с ефикасна присъда. Това съобщи изрично юристът на девойката - Димитър Киров, който е уверен, че нарушителят ще получи дейно наказване и няма метод да му се размине.

" Не единствено поради публичната реакция, която, признавам, е голяма и без която този случай можеше да има и различен, противен за правдата, процес. Но и поради безспорните и многочислени доказателства, които не са взети поради по време на първото му задържане.

Никой не е взел поради нито огромното количество изгубена от момичето кръв, нито счупения й нос, нито самите рани, които са били по този начин дълбоки, че е можело да бъдат съдбовно наранени нерви и даже артерии. Тези неща не са взети под внимание, което в този момент ще бъде направено. Сигурен съм, че този мъж ще лежи, както и би трябвало ", съобщи юристът.

А източници от полицията разясняват, че в пандиза много хора, десетки най-малко, чакат с огромно неспокойствие Гошко, с цел да му покажат по какъв начин се прави и по какъв начин се реже почтено момиче. Канели се да го създадат " младоженка " и да се отнесат с него по същия " благ и гальовен " метод, както той го направи с Дебора.

Преди това закононарушение, Георги е имал и редица други прегрешения, а досието му в полицията е красноречиво.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР